Boek drukken

Doordat er het afgelopen anderhalf jaar minder activiteiten te doen waren dan normaal, moesten we andere hobby’s zoeken. Hoewel sommigen creatief werden met hun vrije tijd besteden en anderen besloten te gamen, zijn sommige mensen juist teruggegaan naar een oude hobby; boeken lezen. Ze hebben herontdekt hoe ontspannen een boek drukken kan zijn, terwijl het tegelijkertijd je toch nog prikkels geeft. Maar welke boeken zijn aanraders om te lezen? In dit artikel geven we je 3 tips over leuke boeken die jij echt moet lezen.

Boek drukken

Richt je op het juiste d.m.v. Mark Manson

Het eerste boek wat wij aanraden, is de Edele Kunst van Not Giving a F*ck door Mark Manson. In het huidige klimaat raken mensen namelijk gemakkelijk verstrikt met problemen die eigenlijk geen problemen zijn. Soms heeft men een eyeopener nodig om te beseffen waar het leven echt om draait. Mark Manson doet precies dat in dit kunststukje van een boek. Zo wordt jouw geheugen verfrist en besteed je makkelijker aandacht aan de belangrijkste dingen in het leven. Dit boek is online verkrijgbaar, maar je kunt dit boek ook drukken.

Wees sociaal sterk met een klassieker van Dale Carnegie

Als tweede tip hebben we Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt van Dale Carnegie. Hoewel dit boek al aanzienlijk oud is (het is in 1936 gepubliceerd), staan er veel tijdloze lessen in waar menigeen van kan leren. Vooral doordat onze banden helaas verzwakt zijn door externe omstandigheden, kunnen de tips van dit boek voor een ommedraai zorgen. Zo versterk je weer de vriendschappen die je hebt, of bouw je weer nieuwe op. Ook op de werkvloer kun je deze tips toepassen.

Begin je dagelijkse ritueel m.h.v. Ryan Holiday

Soms is het moeilijk om je dag gemotiveerd te beginnen. In the Daily Stoic van Ryan Holiday kan je dagelijks een oude stoïsche wijsheid gebruiken om deze terug te vinden. Vooral voor lezers met weinig tijd is dit handig. Het boek drukken iis ook in dit geval mogelijk.

Veel plezier met het lezen van deze prachtige werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *