Bent u op zoek naar een Cocktail sets? Mooi, je bent hier aan het juiste adres. Ons doel is om te weten dat onze klanten onvergetelijke momenten doorbrengen met hun dierbaren rond de cocktails die ze zelf hebben bereid.Hiervoor bieden wij u dit assortiment gebruiksvoorwerpen van topkwaliteit, getest en goedgekeurd door ons.

De leukste cocktail sets

Onze Cocktail sets met alle accessoires om heerlijke cocktails te bereiden, met gratis accessoires als je meerdere sets neemt! Twee schenktuitjes om voorzichtig uit je flessen te schenken en een menglepel voor zacht bereide cocktails. Deze set maakt je leven gemakkelijker door je cocktails supersnel te maken en door de accessoires op een mooie houten standaard op te Bergen.

Een toewijding aan kwaliteit

Wij willen dat u veel plezier beleeft aan het bereiden van uw cocktails. Zo zijn de vormen die onze accessoires hebben altijd zo ontworpen dat ze prettig in de hand liggen. We streven er ook naar om nette en gevarieerde ontwerpen aan te bieden, zodat iedereen accessoires naar zijn zin heeft. De roestvaste staalsoorten die we gebruiken zijn allemaal met de grootste vaardigheid gesmeed voor een uitzonderlijk mooi resultaat. Onze roestvrijstalen accessoires worden gekleurd door elektrolyse. Dankzij deze methode is er absoluut geen residu mogelijk en zijn de kleuren extreem resistent na verloop van tijd! Met alle roestvrijstalen elementen bent u zeker van een kwaliteitsproduct dat na verloop van tijd niet zal verslechteren. Deze cocktailkit bestaat uit een shaker met stop, een dubbel maatglas, een zeef om je shaker te filteren en een barmanslepel. Aangeboden in een geschenkverpakking, deze doos is klaar om aan te bieden voor elk type gelegenheid.


Aarzel niet om Cocktail sets naar uw smaak te nemen en veel plezier met uw tijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.