Copenhagen dames chelsea boots zijn hele degelijke schoenen die onder iedere outfit passen. Je hebt korte en hoge modellen. Je ziet het allemaal voorbij komen. Dat is niet gek, want Copenhagen dames chelsea boots zijn enorm comfortabel en zitten grandioos. Door de unieke design worden ze super veel besteld en zijn ze niet aan te slepen. 

Materialen en schoenmaten

Copenhagen dames chelsea boots zijn te bestellen in maat 36 t/m 43. Daarnaast kan je ze bestellen in het beige, grijs, wit en zwart. Dit kan in het leer en nubuck. Op deze manier hebben ze voor alle vrouwen een geschikte schoen. Dit voor €199,- t/m €269,99. Het zijn wat duurdere schoenen dan een gemiddelde schoen, maar je krijgt er ook echt wat voor terug. Het is daarom ook echt een aanrader om eens de website van VABOTTI te bezoeken.

Soms heeft VABOTTI maar liefst 50% korting. Je kan dan voor €99,99 al hele mooie Copenhagen dames chelsea boots kopen. Indien je ze voor 17:00 besteld heb je de volgende dag al jouw bestelling binnen. Mocht het product niet naar wens zijn kan je het gratis retourneren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *