Leren instappers voor heren

Loafers hebben wat velen in de branche op dit moment een moment noemen, maar de beste loafers voor mannen voelen vandaag nog steeds minder dan hyperbelangrijk aan dan een jaar geleden. Een deel daarvan kan worden toegeschreven aan een gebrek aan verbeeldingskracht van modeontwerpers. Ze zijn allemaal zo verstrikt geraakt in wat hip en happening is in Hollywood en New York dat ze uit het oog zijn verloren wat echt belangrijk is in schoenen. Het is niet zo dat we geen modieuze schoenen willen, of dat schoenontwerpers geen krediet verdienen voor het verbeteren van schoenstijlen. We moeten alleen onthouden dat de stijlen die de grootste buzz creëren, ook niet echt de mooiste schoenen zijn. Natuurlijk, designer loafers voor heren zijn sexy.

Stijlvolle loafers voor mannen

Om een ​​glimp op te vangen van de toekomst van stijlvolle instappers voor heren, bekijk je de verschillende soorten materialen die zijn gebruikt om ze te maken. Er zijn loafers met suède, leer en canvas; er zijn loafers met verschillende stoffen, zoals corduroy en katoen. En dan zijn er nog instappers voor heren die het niet eens kunnen schelen of ze loafers voor mannen moeten dragen van verschillende soorten materialen. Trek een paar suède aan voor een casual look voor overdag of trek een paar leer aan voor een meer formele look. Het komt allemaal neer op hoe je je wilt voelen en hoe je jezelf wilt presenteren. Zoek naar loafers in verschillende materialen.

Klassieke zwarte loafers voor heren

Zoek naar klassieke zwarte instappers voor heren die zowel stijlvol als duurzaam zijn. Een populaire look is om leren of suède loafers over een donkere top of jurk te dragen. Voor een outfit voor overdag zijn een paar nubby suède loafers in zwart en bruin precies wat je zoekt. Ga voor een meer formele look met klassieke zwarte loafers voor heren met echt leer of lakleer van satijn, canvas en katoen. Je kunt klassieke leren loafers voor heren vinden in vele stijlen, kleuren en texturen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.