Ralph Lauren is geboren op 14 oktober 1939 in New York. Zijn oorspronkelijke naam is Ralph Lifshitz. Ralph Lauren Corporation is opgericht in 1967 en bestaat nu 54 jaar. Ralph Lauren staat bekend om zijn poloshirts met verschillende kleuren, met als logo een poloruiter op paard. Hij is ook bekend om de merk Polo by Ralph Lauren. Het designer bedrijf is erg populair. Ralph Lauren verkoopt tassen en kleding. Het komt ook vaak voor dat er namaak producten van Ralph Lauren op de markt wordt verkocht. Namaakkleding van Ralph Lauren is makkelijk te herkennen. Het kan op de volgende manieren,

Bekijk de knopen

De knopen van Ralph Lauren passen bij de kleur van het poloshirt en de knopen zijn vastgezet met kruissteken.

De zoom

De zoom aan de achterkant is iets langer dan de voorkant. Zijn de zoomlijnen gelijk of is de zoomlijn aan de voorkant langer dan de achterkant, dan is het een namaakshirt.

Het logo

Bij een echt product is de staart van het paard zichtbaar en is het rechter achterbeen recht. Bij een namaak shirt is het been niet duidelijk zichtbaar.

De stiksels

Als je de shirt binnenste buiten keert, dan is er aan de onderkant een dunne lijn van gelijkmatige stiksels. Is dit niet het geval, dan kan dit duiden op een namaak product.

Het waslabel

Het waslabel zit aan de onderkant van het shirt. Het bevat een handelsmerk R .Het ontbreken ervan betekent dat het product namaak is.

Let op namaak artikelen

Een namaak artikel kan je rapporteren door zelf rechtstreek contact op te nemen met het bedrijf zelf .Heb je een namaak product ,meld het telefonisch door contact op te nemen met Ralph Lauren of een mail te sturen. Vermeld dan de details van waar je het artikel hebt gekocht. Heb je het product in de buurt gekocht, dan kan je het probleem ook bij de politie melden, die kan dan door onderzoeken ervoor zorgen dat je je geld terug krijgt. Om er van zeker te zijn dat je geen namaak producten koopt, is het verstandig om je producten rechtstreeks bij de Ralph Lauren winkels of op hun website te kopen. Krijg je een Ralph Lauren product heel goedkoop, dan is het waarschijnlijk een namaak product.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.