Je draagt ​​je portemonnee overal mee naartoe en gebruikt hem bijna elke dag, wat het een belangrijk fashion item maakt! In dit artikel delen we inspiratie voor dames, heren en unisex op basis van de huidige trends.

Portemonnee uitkiezen die bij jou in de smaak valt

Dat klinkt natuurlijk heel vanzelfsprekend. Je hebt waarschijnlijk al een portemonnee gekozen die je leuk vindt en die bij jouw stijl past. Maar sommige portemonnees passen niet bij alles. Stel dat je een knalrood kiest, dat past niet bij veel outfits en tassen, dus kies een neutrale kleur of een kleur die bij de meeste outfits past.

Trendy portemonnees voor mannen

De trends in portemonnees voor mannen zijn stabieler dan voor vrouwen. Portemonnees zijn meestal zwart of bruin. Praktisch, want je portemonnee is tijdloos. Veel mannen kiezen ook voor een pasjeshouder, een compact alternatief voor een portemonnee.Je hebt niet veel brieven of munten bij je vandaag. Hiervoor is nog wat ruimte in een pasjeshouder.

Trendy portemonnees voor vrouwen

Nude tinten zijn erg modieus en makkelijk te combineren met outfits. Voorbeelden van nude tinten zijn oud roze, beige, taupe of cognac. Maar ook kaki is een geweldige optie. Daarnaast zijn neon- en pastelkleuren niet weg te slaan. Je kunt dus alle kanten op. Zwart blijft ook een veilige maar stijlvolle optie. Bekijk hier stijlvolle damesportemonnees.

Unisex trends

Natuurlijk hoef je je niet aan bovenstaande gendernormen te houden. Je bent in ieder geval volledig vrij om te kiezen wat je leuk vindt en je hoeft niet per se de laatste trends te volgen. Ook als je kiest voor een fluorescerende groene kermis, het is een vrij land! Klik hier voor meer portemonnee inspiratie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *