Tijdens het spelen van padel heb je niet zoveel spullen nodig. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om thuis al om te kleden, dan hoef je alleen je racket en wat water mee te nemen. Maar op een gegeven moment als je sport wat serieuzer neemt, kun je ook wedstrijden gaan spelen. Tijdens deze wedstrijden heb je wel wat meer spullen nodig, en is het handiger om daar om te kleden op de plek van de wedstrijd. Als je een padel racket aanschaft krijg je er meestal ook een padel tas bij, om het racket te beschermen. Sommige tassen zijn groot genoeg om hier bijvoorbeeld een bidon met water in te doen. Alleen andere zijn daar te klein voor. Dan is het wel handig om gewoon een tas mee te nemen met bepaalde benodigdheden. 

Padelcasa

Wat neem je nou eigenlijk mee

Natuurlijk kan je een normale sporttas meenemen naar je training of padel wedstrijd, alleen soms is het handiger om een tas te gebruiken die er speciaal voor gemaakt is.

Een padel tas heeft genoeg ruimte voor je padel racket. De tas heeft ook de vorm van een racket zodat het racket er perfect in past. Na het racket dat je nodig hebt, kan je ook wat andere spullen meenemen. Zoals een bidon, andere kleding, schoenen etc. Je hebt verschil in de tassen natuurlijk sommige zijn aardig groot, en andere zijn groot genoeg voor wat spulletjes. De prijzen van zo’n tas liggen tussen de 30 en de 60 euro. De prijs die je ervoor betaald ligt bij jou en welke jij denkt dat je nodig hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *